Nu har det gått en tid sedan ni öppnade, hur går det för er?
– Det går över förväntan, det har varit ett högt tryck i butiken vilket är jättekul. Responsen har varit jättebra, många säger sig ha saknat det här i Örnsköldsvik; konceptet att kunna gå och köpa en riktigt bra, hängmörad köttbit. Så vi är alla glatt överraskade. Nu börjar vi också komma in i rutinerna, allt går bättre och bättre.
Hur fungerar samarbetet med bönderna?
– Bra, nu har vi fått tag på lokalt griskött från Gården i Långsjön, utanför Trehörningsjö. Det är så kul att hitta en småskalig produktion med bra djurhållning. Vi vill ha en eller flera fasta bönder som vi köper ifrån, det är på gång men tar sin lilla tid.
Hur nöjda är ni med butiken jämfört med er pappas butik i Valbo?
– Jättenöjda, pappa var här och hjälpte oss första veckan. Han är lite avundsjuk på att vi har så nytt, större och bättre planerade lokaler (skratt). Eftersom vi jobbat där så länge har vi kunnat göra det ännu bättre här.
Vad gillar kunderna mest?
– Ost och chark, men så är vi i den perioden också. Att tända ljus i mörkret och skära upp lite gott.