Tillställningen på Ulvö Hotell i går kväll gick i festlighetens och kamratskapets tecken. Men trots den avslappnade och gemytliga stämningen var det fem målmedvetna och segersugna kockar som gjorde upp om slutsegern.
Fantastiskt bra mat och ett jättetrevligt arrangemang, sa Olle Jonsson, medlem i tävlingsjuryn och representerande fiskleverantören Sjöboden i Umeå.
Se bildspelet och lyssna till intervjuerna från gourmékvällen på Ulvö Hotell:
Mat & dryck
Den gode kocken den bäste kocken
Världens bäste Ö-vikskock 2010 heter Thomas Strömstedt, som driver cateringfirman Den Gode Kocken.
Han vann med knapp marginal med sin laxfärsfyllda torskloin före Andreas Westermark, Anna-Maria Lindström, Andreas Blomdahl och Niklas Persson.
Han vann med knapp marginal med sin laxfärsfyllda torskloin före Andreas Westermark, Anna-Maria Lindström, Andreas Blomdahl och Niklas Persson.
Publicerat